ΙΣΗ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/10/2020 01/10/2020

αναρτήθηκε στις 01/10/2020

Ηράκλειο, 01/10/2020

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι τα γραφεία του Συλλόγου

θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή 02/10/2020.


Εκ της Γραμματείας του Ι.Σ.Η.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕ-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΙΑΤΡΩΝ ΜΕΘ 23/09/2020

αναρτήθηκε στις 23/09/2020

Ηράκλειο, 23/09/2020

Αριθ. Πρωτ.: 1557

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ 7η Υ.ΠΕ.

ΘΕΜΑ: «ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕΘ ΣΤΗΝ 7η Υ.ΠΕ»

ΠΡΟΣ :

  • κα. Ελένη Μπορμπουδάκη, Διοικήτρια 7ης Υ.ΠΕ.

ΚΟΙΝ/ΣΗ:

  • κ. Βασίλης Κικίλιας, Υπουργός Υγείας
  • κ. Βασίλειο Κοντοζαμάνη, Υφυπουργό Υγείας
  • κ. Δημήτριος Αγαπίου, Υποδιοικητής 7ης Υ.ΠΕ.

 

Αξιότιμη κ. Διοικήτρια,

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε την προκήρυξη 38 θέσεων γιατρών ΕΣΥ στην Κρήτη, 16 από αυτές στα Νοσοκομεία του Ηρακλείου.            

Με δυσάρεστη έκπληξη ωστόσο διαπιστώσαμε ότι, από τις θέσεις αυτές σε όλες τις ΜΕΘ της Κρήτης, δεν συμπεριλαμβάνονται οι ειδικότητες της Παθολογίας και της Αναισθησιολογίας. 

Δημιουργείται με την απόφαση αυτή το παράδοξο οι ΜΕΘ του νησιού να μην στελεχωθούν με εξειδικευμένο προσωπικό στην Εντατική Θεραπεία από τη στιγμή που η πλειοψηφία των εξειδικευμένων γιατρών στην εντατική ιατρική είναι Παθολόγοι και Αναισθησιολόγοι.  Είναι απορίας άξιο γιατί ενώ η Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Γ5α/Γ.Π.οικ.64845/2018, ΦΕΚ 3958/Β/12-9-2018, αναφέρει οτι εξειδίκευση σε Εντατική Θεραπεία  σε  ΜΕΘ Ενηλίκων μπορούν να λάβουν οι κάτοχοι τίτλου των ειδικοτήτων Παθολογίας, Καρδιολογίας, Πνευμονολογίας Φυματιολογίας, Αναισθησιολογίας, Χειρουργικής και Νεφρολογίας, η προκήρυξη θέσεων σε ΜΕΘ αποκλείει δύο από τις παραπάνω ειδικότητες.             

Η απόφαση αυτή, επίσης, ενισχύει ιδιαίτερα το αίσθημα της εργασιακής αβεβαιότητας  και υποβιβάζει την προσπάθεια για ανάπτυξη δεξιοτήτων και εξειδίκευσης από τους  νέους γιατρούς. Παράγοντες που επιτείνουν το δυσάρεστο φαινόμενο του brain drain.            

Ο προγραμματισμός και η προκήρυξη θέσω γιατρών Ε.Σ.Υ., είναι δυναμική διαδικασία. Προϋποθέτει λεπτομερή καταγραφή και αποτύπωση των αναγκών ανά Νοσοκομείο, Κλινική και τμήμα αυτού, παροχή ουσιαστικών κίνητρών προς τους υποψηφίους.  Είναι ο μοναδικός τρόπος για να μην παραμένουν οι νέες θέσεις που προκηρύσσονται διαρκώς άγονες.

Με τιμή,

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Χάρης Χ. Βαβουρανάκης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κωνσταντίνος Γ. Χλαπουτάκης 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Tήρηση μέτρων προστασίας - Οδηγιών ΕΟΔΥ 21/09/2020

αναρτήθηκε στις 21/09/2020

Ηράκλειο, 21/9/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, συνεπής στην αποστολή του, που δεν είναι άλλη από την προστασία της Δημόσιας Υγείας, εφιστά σε όλους την προσοχή για την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας και των οδηγιών του ΕΟΔΥ.

Οι οδηγίες που συντάσσονται από τους ειδικούς της επιτροπής του ΕΟΔΥ, προκύπτουν ως αποτέλεσμα της συστηματικής και αδιάλειπτης μελέτης των διεθνών επιδημιολογικών δεδομένων και δεν συνιστούν ιδέες, υποθέσεις και δοξασίες «πεφωτισμένων» επιστημόνων, αμφιβόλου προελεύσεως και αξιοπιστίας.

Είναι βέβαιο ότι για να βγούμε νικητές από την Πανδημία του Covid-19, θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι, αναλογιζόμενοι το βάρος των ευθυνών μας, σεβόμενοι, παράλληλα, το δικαίωμα των συνανθρώπων μας να παραμείνουν υγιείς !

Ο Πρόεδρος     

Χάρης Χ. Βαβουρανάκης   

                                                                                Ο Γεν. Γραμματέας

           Κων/νος Γ. Χλαπουτάκης

 

Για να κατεβάσετε την αφίσα σε μέγεθος Α3 πατήστε εδώ

 

 

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΠΑΓΝΗ 18/09/2020

αναρτήθηκε στις 18/09/2020

Ηράκλειο, 18/9/2020

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ

Η Παθολογική Κλινική του ΠΑ.Γ.Ν.Η.,  με συντονιστή τον Διευθυντή της, κο Διαμαντή Π. Κοφτερίδη,  Iατρό Παθολόγο – Λοιμωξιολόγο, Αναπλ. Καθηγητή Παθολογίας Ιατρικού Τμήματος Πανεπιστημίου Kρήτης, διοργανώνει διαδικτυακά εκπαιδευτικά μαθήματα, για επίκαιρα  θέματα καθημερινής κλινικής πράξης που αφορούν σε ιατρούς ειδικότητας Παθολογίας και Γενικής Ιατρικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email του Ι.Σ.Η. (info@ish.gr ) αποστέλλοντας το email επικοινωνίας τους. Το αναλυτικό πρόγραμμα αλλά και ο τρόπος σύνδεσης θα αποσταλεί τις προσεχείς ημέρες.

Ο Πρόεδρος

Χάρης Χ. Βαβουρανάκης 

Ο Γεν. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Γ. Χλαπουτάκης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ Β'ΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΑΤ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 16/09/2020

αναρτήθηκε στις 16/09/2020

Ηράκλειο, 16/9/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ενημερωτική εκδήλωση στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για την χρήση της μάσκας ατομικής προστασίας»

 

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου και η Διεύθυνση B΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, έχοντας σκοπό την έγκυρη ενημέρωση των εκπαιδευτικών, διοργάνωσαν διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα: «Η χρήση της μάσκας ατομικής προστασίας».

Εισηγητές ήταν: οι κκ. Παναγιώτης Μπεχράκης, Πνευμονολόγος – Εντατικολόγος, Πρόεδρος της Εθνικής Eπιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, Πρόεδρος του European Network for Smoking and Tobacco Prevention, τ. Αν. Καθ. Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Adjunct Professor of Harvard University, Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας του καπνίσματος και του Καρκίνου του Πνεύμονος και ο κος Δημήτριος Ξυδάκης, Νεφρολόγος, Επιμελητής Α’ Νεφρολογικής Κλινικής Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, Ταμίας Ι.Σ.Η.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Η., κος Χάρης Βαβουρανάκης και ο Δ/ντης Β’θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, κος Ιωάννης Καραγιαννίδης.

Για τον Ιατρικός Σύλλογο Ηρακλείου, η έγκυρη ενημέρωση σε θέματα αγωγής υγείας αποτελεί προτεραιότητα. Συνεχίζουμε……

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΗΣ Χ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΚΩΝ/ΝΟΣ Γ. ΧΛΑΠΟΥΤΑΚΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: "ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΕΣ" 15/09/2020

αναρτήθηκε στις 15/09/2020

Ηράκλειο, 15/9/2020

«ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΕΣ»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, σας ενημερώνει ότι τα μαθήματα με αντικείμενο τον «ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΕΣ» θα γίνουν διαδικτυακά δύο συνεχόμενες εβδομάδες, την Τετάρτη 30/9/2020 και 7/10/2020.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 ώρες θεωρητικής προσέγγισης του μηχανικού αερισμού και 2 ώρες πρακτικής εφαρμογής. Τα μαθήματα θα γίνουν διαδικτυακά από τον κ. Δημήτριο Γεωργόπουλο, Καθηγητή της Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Κρήτης και από την κ. Αικατερίνη Βαπορίδη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Συντονιστής: Γεώργιος Πρινιανάκης, Διευθυντής ΕΣΥ ΜΕΘ ΠΑΓΝΗ.

Για τους συναδέλφους που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα αποσταλεί στο email τους η ηλεκτρονική διεύθυνση σύνδεσης.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 30/09/2020

17.00 -18.00: Βασικές αρχές μηχανικού αερισμού (Δημήτριος Γεωργόπουλος)

18.00-19.00: Μοντέλα μηχανικού αερισμού (Δημήτριος Γεωργόπουλος)

Συντονιστής: Γεώργιος Πρινιανάκης

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 7/10/2020

17.00 -18.00: Ρυθμίσεις σε Ελεγχόμενα μοντέλα μηχανικού αερισμού (Αικ. Βαπορίδη)

18.00-19.00: Ρυθμίσεις σε υποβοηθούμενα μοντέλα μηχανικού αερισμού (Αικ. Βαπορίδη)

Συντονιστής: Γεώργιος Πρινιανάκης

 


Ο Πρόεδρος

Χάρης Χ. Βαβουρανάκης

Ο Γεν. Γραμματέας

Κων/νος Γ. Χλαπουτάκης


Υπεύθυνος Προγράμματος

Γεώργιος Κ. Πρινιανάκης

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Δικαίωση του Ι.Σ.Η. από το ΣτΕ για την επιβολή παραβόλων 15/09/2020

αναρτήθηκε στις 15/09/2020

Ηράκλειο, 15/09/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δικαίωση του Ι.Σ.Η. στην αίτηση ακύρωσης για την επιβολή παραβόλων

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 11/9/2020), σύμφωνα με την οποία έγινε αποδεκτή η αίτηση ακύρωσής κατά της υπ’ αριθμ. Γ5β/Γ.Π./οικ. 92030/2017 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β’ 4413) των Αναπ. Υπουργών Οικονομικών, κ. Γ. Χουλιαράκη και Υγείας, κ. Π. Πολάκη με τίτλο: «Επιβολή παραβόλων υπέρ Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου παράβολα: α) για τη χορήγηση βεβαίωσης άσκησης επαγγέλματος, β) για τη χορήγηση πιστοποιητικού καλής υφιστάμενης επαγγελματικής κατάστασης ή ορθής άσκησης ιατρικού επαγγέλματος, γ) για τη χορήγηση βεβαίωσης χρόνου ειδικότητας, δ) για τη συμμετοχή στις εξετάσεις απόκτησης τίτλου ειδικότητας και ε) για την αναγνώριση τίτλου ειδικότηας από άλλο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (παρ.1)».

Αποτελεί δικαίωση των ιατρών και μεγάλη νίκη του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου και των άλλων Ιατρικών Συλλόγων (Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πειραιά και Πάτρας) που όλοι μαζί καταθέσαμε την αίτηση ακύρωσης προς το Ανώτατο Δικαστήριο. Με υπευθυνότητα, συνέπεια και σοβαρότητα συνεχίζουμε στην κατεύθυνση της προάσπισης της αξιοπρέπειας του Έλληνα ιατρού.

 

Ο Πρόεδρος

Χάρης Χ. Βαβουρανάκης 

Ο Γεν. Γραμματέας

Κων/νος Γ. Χλαπουτάκης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΙΣΗ & Α'ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΑΤ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 11/09/2020

αναρτήθηκε στις 11/09/2020

Ηράκλειο, 11/9/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στην αρχή της σχολικής χρονιάς, στην πιο κρίσιμη φάση της πανδημίας Covid-19, ενώνουμε δυνάμεις.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου και η Διεύθυνση Α΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, έχοντας σκοπό την έγκυρη ενημέρωση των εκπαιδευτικών, διοργάνωσαν διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα: «Η χρήση της μάσκας ατομικής προστασίας».

Εισηγητές ήταν: οι κκ. Παναγιώτης Μπεχράκης, Πνευμονολόγος – Εντατικολόγος, Πρόεδρος της Εθνικής Eπιτροπής για τον Έλεγχο του Καπνίσματος, Πρόεδρος του European Network for Smoking and Tobacco Prevention, τ. Αν. Καθ. Πανεπιστημίου Αθηνών, τ. Adjunct Professor of Harvard University, Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας του καπνίσματος και του Καρκίνου του Πνεύμονος και ο κος Δημήτριος Ξυδάκης, Νεφρολόγος, Επιμελητής Α’ Νεφρολογικής Κλινικής Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, Ταμίας Ι.Σ.Η.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Η., κος Χάρης Βαβουρανάκης και ο Δ/ντης Α’θμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, κος Εμμανουήλ Μπελαδάκης. Την εκδήλωση χαιρέτισε η Υφυπουργός παιδείας, κα Σοφία Ζαχαράκη.

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΗΣ Χ. ΒΑΒΟΥΡΑΝΑΚΗΣ 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ Γ. ΧΛΑΠΟΥΤΑΚΗΣ

 

 

Δελτίο Τύπου ΙΣΗ: Τήρηση μέτρων προστασίας 07/09/2020

αναρτήθηκε στις 07/09/2020

Ηράκλειο, 7/9/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, έχοντας απόλυτη γνώση της σοβαρότητας της πανδημίας του Covid-19, σας καλεί να συμβάλετε ουσιαστικά στον περιορισμό της μετάδοσης και των συνεπειών της νόσου.

Η χρήση της μάσκας προσώπου, η σχολαστική ατομική υγιεινή, η τήρηση των αποστάσεων και η αποφυγή συγχρωτισμού, αποτελούν τα πιο σημαντικά όπλα μας κατά του ιού στην παρούσα φάση.

Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες της πολιτείας, όπως αυτές εκφράζονται σε καθημερινή βάση από τον ΕΟΔΥ, προστατεύοντας με τον τρόπο αυτό την υγεία τη δική σας, των οικείων σας και των συμπολιτών σας.

Η τήρηση των μέτρων προστασίας είναι απόδειξη υπευθυνότητας και (αυτο-)σεβασμού !
Η προστασία της υγείας μας, αποτελεί δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση όλων μας !

 

 

Ο Πρόεδρος

Χάρης Χ. Βαβουρανάκης 

Ο Γεν. Γραμματέας

Κων/νος Γ. Χλαπουτάκης

Για να κατεβάσετε την αφίσα πατήστε εδώ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ 03/09/2020

αναρτήθηκε στις 03/09/2020

Ηράκλειο, 03/09/2020

ΘΕΜΑ: «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ

ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, ανταποκρινόμενος στην ανάγκη για έγκαιρη και έγκυρη εκπαίδευση των μαθητών στην σωστή χρήση μάσκας και στα μέτρα προστασίας από τον ιό SARS-CoV2, αποφάσισε να διοργανώσει εκπαιδευτικές ομιλίες με τα παραπάνω αντικείμενα στα σχολεία.

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς με δεδομένη τη συνέχιση της πανδημίας αποτελεί την πλέον κατάλληλη στιγμή εισαγωγής της σωστής χρήσης της μάσκας στην καθημερινότητα των παιδιών. Οπτικό υλικό και σχέδιο της ομιλίας θα χορηγηθεί από τον ΙΣΗ. Είναι η ελάχιστη προσφορά του ΙΣΗ στα παιδιά μας.

Παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου που ενδιαφέρονται, να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Ιατρικού Συλλόγου (e-mail: info@ish.gr , τηλέφωνο: 2810 283 385, 2810 330 193)


Ο Πρόεδρος

Χάρης Χ. Βαβουρανάκης

Ο Γεν. Γραμματέας

 Κων/νος Γ. Χλαπουτάκης


Υπεύθυνος Προγράμματος

Δημήτρης Ν. Ξυδάκης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ 03/09/2020

αναρτήθηκε στις 03/09/2020

Ηράκλειο, 03/09/2020

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19, ο Ιατρικός Σύλλογος Ηρακλείου, συμπληρώνει τις δράσεις και τις προτάσεις του με μια ακόμα ενέργεια, εστιάζοντας αυτή τη φορά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θέλοντας να περάσουμε το μήνυμα για την προστατευτική χρήση της μάσκας προσώπου, επιλέξαμε δύο εικόνες, τις οποίες σας επισυνάπτουμε (μπορείτε να τις βρείτε και στην ιστοσελίδα του συλλόγου), προκειμένου να τις χρησιμοποιήσετε ως εικόνα προφίλ (profil_image) και φωτογραφία εξωφύλλου (cover_image) αντίστοιχα, στη σελίδα σας στο Facebook.

Θεωρούμε ότι μια μαζική κίνηση από τα μέλη του Συλλόγου μας, μπορεί να έχει ιδιαίτερο αντίκτυπο, ιδιαίτερα στους νέους ανθρώπους που, ως επί τω πλείστον, χρησιμοποιούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναμένουμε τη συμμετοχή σας και … μένουμε ασφαλείς !!!

 

Ο Πρόεδρος

Χάρης Χ. Βαβουρανάκης 

Ο Γεν. Γραμματέας

Κων/νος Γ. Χλαπουτάκης

 

Για την προτεινόμενη φωτογραφία προφίλ πατήστε εδώ

Για την προτεινόμενη φωτογραφία εξωφύλλου πατήστε εδώ

Δείτε το ιστορικό
01/10/2020 03:08:35